“Effi en Furon komen van de Breinheldenplaneet. Zij hebben speciale Breinkrachten. Met deze Breinkrachten helpen ze de kinderen om hun eigen Breinkrachten te ontwikkelen en zo zélf een Breinheld te worden.

Iedereen bezit Breinkrachten! De ene Breinkracht is mogelijk sterker ontwikkeld dan de andere. Dat mag ook. Breinkrachten ontwikkelen zich tot ver in de adolescentie. Het is dus helemaal niet gek als kinderen hier nog problemen mee ervaren. We moeten beseffen dat we in onderwijs en opvoeding bezig zijn om bij te dragen aan het proces van Breinkrachtontwikkeling. Daarom sluit Breinhelden naadloos aan bij kinderen en hun ontwikkeling.

Effi en Furon groeien met de kinderen mee! Dat betekent dat ze in elk deel een stukje ouder zijn. Op die manier sluiten de illustraties aan bij de kinderen”

Het versterken van de executieve functies bij kinderen doe ik in de één-op-één situatie of in een klein groepje op verschillende scholen. Maar ook kan er bij mij thuis aan gewerkt worden. Dat gaat dan zeker samen met u als ouder(s)/ verzorger(s). Hoe dat in z’n werk gaat, hoort u uiteraard van mij!